Twenty 4 Culinair: freelance topkok voor uw hotel, restautrant of partycatering.

Tijden veranderen!
Flexibiliteit is het sleutelwoord voor de toekomst, een freelance kok in uw keuken of onderneming is daarbij een uitkomst.
Wij zorgen voor een topkok in uw keuken op elk door u gewenst moment.

U kunt een kok van TwentyTwenty 4 Culinair: verzorgt workshops en productpresentaties.Culinair inzetten als allround kok, of als chef-kok, in een á la carte restaurant, hotel of partycatering.
Ook voor culinaire workshops, productpresentaties of een culinaire update van uw keuken, bent u bij ons aan het goede adres.

Zoekt u een tijdelijke kok, bijvoorbeeld omdat uw eigen keuken medewerker afwezig is,
of omdat u een (seizoens)piek op wilt vangen?
Ook dan kunt u een beroep doen op
TwentyTwenty 4 Culinair: freelance chef-kok, allround kok.Culinair.

Garnalen avocado

Renaissancelaan 54 • 2408 DX Alphen a/d Rijn • T 0172472929 • E info@twenty4culinair.nl