Twenty 4 Culinair: voor uw culinaire evenementen, workshops en bedrijfspresentaties

Mijn naam is Walter Spruit, chef-kok.
Ruim 28 jaar zit ik in het vak.
In de jaren voor mijn zelfstandigheid heb ik mooie ervaringen opgedaan bij o.a.:
Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort (stage),
Mövenpick Hotel te Bern, Zwitserland en
Dekker Zoetermeer, Sport, Party en Conferentiecentrum.

In augustus 2010 ben ik mijn eigen bedrijf TwentyIets te vieren? kok aan huisCulinair gestart.
Ik kom op bijzondere en uitdagende locaties als chef-kok of als consultant. Daarnaast word ik regelmatig ingehuurd door diverse restaurants en cateraars.
Ik heb gekookt op grote events, zoals Sail A’dam, het Gehandicapte Gala en vele malen in de Amsterdam Arena.
Met mijn thuisdiners kook ik bij bekende en onbekende Nederlanders in binnen- en buitenland.
Mijn grootste uitdaging is, om voor mijn gasten mooie dierbare herinneringen op speciale locaties te maken.
KOKEN IS MIJN PASSIE!

“Walter is een rots in de branding.
Naast het feit dat hij veel achter de schermen doet wat de gast zo 1, 2, 3 niet ziet, is hij een aanjager, betrouwbaar, een teamplayer, maar vooral een hele goede kok met veel smaak.“
Walter Spruit, chef-kok

Renaissancelaan 54 • 2408 DX Alphen a/d Rijn • T 0172472929 • E info@twenty4culinair.nl