Twenty 4 Culinair: voor uw culinaire evenementen, workshops en bedrijfspresentaties

Walter en Ron Blaauw

Sinds 1 januari 2015 is Walter Spruit, naast
TwentyTwenty 4 CulinairCulinair, een samenwerking met Meesterkok Ron Blaauw aangegaan.

Walter is als uitvoerend chef verantwoordelijk voor het Ron Gastrobar “On Tour” catering label.
Hij werkte in het verleden al enige jaren nauw samen met Ron Blaauw. Onder andere was Walter betrokken bij Sail Amsterdam 2010, Restaurant Ron Vis van de dag, Ron Blaauw on 5th in de Amsterdam Arena en bij Maguise Catering te Rotterdam.

Walter ondersteunt ook sinds 2015 Ron Blaauw bij het uitwerken van de verschillende restaurantconcepten en bewaakt de kwaliteit van deze unieke labels, hij verzorgt ook diverse promotie en reclame trajecten.

Waar nodig zal Walter de chefs ondersteunen, dit onder meer bij Pasta Basta en Bistrobar Berlin. Daarnaast assisteert hij bij Ron Gastrobar en Ron Gastrobar Oriental.

Neem ook eens een kijkje op www.ronblaauw.nl

Walter Spruit“Ron is als een jagende vis.
Waar de massa met de stroom mee zwemt, daar jaagt Ron als inspirator vol tegen de stroom in op weg naar vernieuwende uitdagingen.”
Ron Blaauw “Walter is mijn rots in de branding. Naast het feit dat hij veel achter de schermen doet wat de gast zo 1,2,3 niet ziet, is hij een aanjager, betrouwbaar, een teamplayer, maar vooral een hele goede kok met veel smaak.
Met Walter in ons team, durf ik met een gerust hart ons catering-verhaal aan hem over te laten en naar een hoger plan te brengen. Omdat ik weet dat Walter het Ron Gastrobar-gevoel in zich heeft.”

Renaissancelaan 54 • 2408 DX Alphen a/d Rijn • T 0172472929 • E info@twenty4culinair.nl